KategorilerGenel

Kontaktör bobini kaç volt ile çalışır?

Kontaktörlerin bobinleri, anma bobin geriliminin 0,8 ila 1,1 katı arasında güvenle kumanda edilebilir. -5°C ile +55°C arasındaki ortam sıcaklıklarında tam verimle çalışır. Kontaktörlerin raya montaj edilebilme imkanı tesis esnasında büyük kolaylıklar sağlar. Malzeme yapıları itibariyle 1000V’ luk gerilime dayanabilir.

3 fazlı kontaktör nedir?

En yaygın kullanılan tipi 3 fazlı sistemlerde kullanıma uygun 3 kutuplu kontaktördür. Motor uygulamalarının yanı sıra ısıtıcı, aydınlatma, DC anahtarlama gibi kullanım alanları da mevcuttur. Kompanzasyon uygulamalarında bu uygulamalar için özel üretilmiş kompanzasyon kontaktörleri kullanılır.

Kontaktör bobini kaç volt?

Uyartı devresinde genelde 12, 24 110 veya 220 V, Kontak devresi genelde 220 V ve üzerinde gerilimde olur. “Normalde kapalı” tipte uyartım akımı yoksa kontak devresi kapalıdır.

AC 1 AC 3 nedir?

AC1 = Isıtıcılardaki aktif yükler için kullanılır. AC2 = Nominal akımın 2,5 katı çeken özellikteki motorlarda kullanılır. AC3 = KAfesli asenkron motorlarda yürüyen merdivenler, konveryörler, soğutucular, pompalarda kullanılır.2 Eki 2021

AC 1 AC 3 nedir?

AC 15 ne demek?

AC-15, SANTECH Temassız Voltaj Kalemi.26 Nis 2022

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir